2011 Rugpjūčio 05

Žuvies sriuba

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai: Kiekis:
žuvies (tinka bet kokia žuvis) 600 g
baltos duonos 4 riekelių
žuvies sultinio 800 ml
druskos, pipirų  
citrinos 1
kelių svogūnų  
alyvuogių aliejaus  

Žuvį supjaustykite gabaliukais. Svogūnus susmulkinkite, apkepkite, kol gražiai pagels. Išgriebkite iš keptuvės. Aliejuje, kuriame kepė svogūnai, apkepkite žuvies gabaliukus. Žuvies sultinį užvirinkite, pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite žuvies gabaliukus, svogūnus. Vėl viską užvirinkite ir nukaiskite. Sriubą palaikykite 15 min., kad susijungtų skoniai. Baltos duonos riekeles paskrudinkite su alyvuogių aliejumi. Sriubą patiekite su skrebučiais ir citrinų skiltelėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...